Társas lények vagyunk. Jó esetben szeretünk a barátaink társaságában időt eltölteni. Mi sem alkalmasabb erre, mint egy baráti vacsora. Természetesen, az a legjobb, ha mit készítjük el a fogásokat. De ki szeret állandóan készülni, főzni, utána „romeltakarítani”?!

A barátok legnagyobb odafigyelése sem jelenti azonban azt a gluténmentes biztonságot, mint amit mi tudunk a saját konyhánkban biztosítani.

Ráadásul nem szeretnénk megsérteni a házigazdát, de a környezetünk szemében sem szeretnénk különcnek tűnni. Egyszóval kényes a szituáció. Természetesen, aki ismer minket, igyekezni fog mindent megtenni, hogy bennünket is elkápráztasson a konyhaművészetével. Jobb esetben meg lehet beszélni előre a menüt és az alapanyagokat. Az elkészítési szabályokra csak finoman hívjuk fel a figyelmet, nehogy kioktatásnak vegye a vendéglátó.

Ha bizonytalan az étel eredete, szerintem nem érdemes kockáztatni, mert gluténmentesnek vélt étel választása esetén is előfordulhatnak átszennyeződések, azonban fontos tudnod, hogy ilyen esetben is tehetsz a gluténmentes diétád eredményességéért.

Vidd magaddal a Glutenzim DIRECT-et, mert a benne található saválló enzim a gyomorban elbontja a gluténmentes diéta során az étellel elfogyasztott esetleges gluténszennyeződést.

Vendégségben is!

A Glutenzim DIRECT-ben található saválló enzim a gyomorban elbontja a gluténmentes diéta során az étellel elfogyasztott esetleges gluténszennyeződést

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!