Nehézkes egy eset.
Mindenki az ünnepeltre koncentrál.
Mindenki kedveskedik, akár mindenkinek…

Nehéz kilógni a sorból, mikor, a házigazda is megpróbál a kedvembe járni. Ugyanakkor nem tudhatom, hogy az ételem elkészítésénél figyelmet fordítottak-e azokra a szabályokra, amelyek az én életem szerves részét képezik már évek óta, de tőlük nem várhatom el, hogy tisztában legyenek mindennel, illetve olyan következetesen betartsák, ahogy azt az én helyzetem megkívánja…

A gluténmentesnek vélt étel választása esetén is előfordulhatnak átszennyeződések, azonban fontos tudnod, hogy ilyen esetben is tehetsz a gluténmentes diétád eredményességéért. 

Vidd magaddal a Glutenzim DIRECT-et, mert a benne található saválló enzim a gyomorban elbontja a gluténmentes diéta során az étellel elfogyasztott esetleges gluténszennyeződést.

Glutenzim Direct – szülinapi partyhoz is

A Glutenzim DIRECT-ben található saválló enzim a gyomorban elbontja a gluténmentes diéta során az étellel elfogyasztott esetleges gluténszennyeződést

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!