Sokat repültem már életemben, de a repülőjegy megvásárlásakor még soha nem találkoztam olyan opcióval, „gluténmentes étkezés a fedélzeten”.

Lehet, hogy azért nem, mert még nem volt szerencsém a biznisz és az első osztályt kipróbálni. Mindenesetre a személyzet általában nagyon készséges és lehetőségükhöz mérten megpróbálnak felajánlani valamit, ami számomra is fogyasztható. Azonban repülőn én nem merek kockáztatni. Nem bérelhetem ki a mosdót hosszabb időkre. Szerencsére hozzáférhető előre csomagolt mentes élelmiszer, melyet a biztonsági ellenőrzés is átenged. Nem szoktam a véletlenre bízni. Valami fogyasztható mindig van nálam. A tranzitban található boltok és vendéglátóipari egységek rettenetesen drágák – nekem – és a bizonytalanság itt is fennáll a helyben készített ételek esetén, mint az egyéb éttermeknél.

Gluténmentes étel rendelése esetén is előfordulhatnak átszennyeződések, azonban fontos tudnod, hogy ilyen esetben is tehetsz a gluténmentes diétád eredményességéért.

Vidd magaddal repülős utadra is a Glutenzim DIRECT-et, mert a benne található saválló enzim a gyomorban elbontja a gluténmentes diéta során az étellel elfogyasztott esetleges gluténszennyeződést.

Csökkentsd gluténmentes diétád kockázatait a repülőn is!

A Glutenzim DIRECT-ben található saválló enzim a gyomorban elbontja a gluténmentes diéta során az étellel elfogyasztott esetleges gluténszennyeződést

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék alkalmazása nem helyettesíti a gluténmentes diétát és nem alkalmas a cöliákia kezelésére vagy megelőzésére.